12 Mayıs 2013 Pazar

Otel indirimleri İstanköy eşliğinde tatil keyfi sunarken ben :D...

      Öncelikle bu fiyatlara bu hizmet zor aslında bu insanlar için kocaman bir teşekkür etmek lazım aslında bir de otel indirimleri için. Ne kadar aklınızda soru işareti varsa haklısınız öncelikle bizimde öyleydi sonuçta hep böyle oldu ön yargılar var kafayı karıştırıyor ama bu insanlar sundukları hizmetler ile kafanızı rahat ettiriyorlar.
Otel İstanköy

       Otel indirimleri ile rezervasyon yaptırırken bu otele esas olarak bir taksi fiyatı daha ucuz olduğu için bize ev otobüs durağı akşam çalışıyor. Ne hoş bir sürpriz vardı ama. Olmasına rağmen, oda oldukça küçük ve basit, tertemiz ve rahat bir sürü gardırop ve fazla çekmece ve her gün temiz havlu ile otel hizmetine devam ediyor. Sevimli bir Türk açık büfe kahvaltı fiyata dahil ve ayrıca hizmet çok makul bir fiyata akşam yemeği. Bar fiyatları çoğu diğer yerler de daha ucuz açık büfe harika. Konumu harika, neredeyse deniz kıyısında ve şehir merkezi arası kısa bir yürüyüş mesafesinde. Ben bu otel indirimleri ile mükemmel bütçe gece konaklama arayan herkese tavsiye ederim. Başlığımın dediği gibi diyor, biraz daha iyi olabilirdi ama yine de iyi burada kalmaya değer otel indirimleri varsa sormaya gerek yok. Son 2 yıldır bu otel indirimleri varken. Lütfen önceki yorumu okuyun , anlayacaksınız otel indirimleri farkını.

       Otel indirimleri ve personelin çoğu aynı ve çok yüksek bir standart iş bu otel indirimleri. Tüm personel için çok teşekkür ederiz, özellikle Vedat, gerçekten bana yardımcı olmak için elinden gelen her şey için, teşekkürler otel indirimleri. Bu otel indirimleri ile benim sorunum, yeni yönetim, onu sizin konuşmak için çok zordur. O, neredeyse şimdiye kadar dürüst olmak gerekirse. Otel indirimleri sahibesi, yalnızca ilk konuşmayı ve görünüyor ki almak istediği gibi'dan uzak durun. Kötü personel çalışma günde 16 saat, haftada 7 gün ve hiç şikayet ve patron yüreği görünür. Her şey iyiydi, ama patron her ziyaretçi için çok da garip bir gerginlik vardı otel indirimleri dahilinde. Odalar pırıl pırıl ve oda her gün temizlendi. Eğer bir şey ile ilgili bir sorun vardı, hemen karar verin bu otel ile ilgili. Personel harika, konumu gibi. Bazen de ben kendimi huzursuz ve ben bir daha asla bu otelde.
Otel İstanköy

     




 Durum böyle kısmen anlatabildiklerini böyle anlatmalı insan , sonuçta herkes ne kadar yardımcı olabilirse iyidir. Böyle katkılar sağladıkça doğruyu bulur insan, kısmen okudunuz yazdıklarımızı en azından tavsiye ederim bir deneyin derim , ve iyi tatiller de dilerim aynı zamanda :)...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder