20 Nisan 2013 Cumartesi

Otel fırsatları ile neredeyse bedava tatil yaptık güzeldi :)

Otel fırsatları bir çok kişiyi neredeyse bedava olarak tatile gönderdi. Bu nasıl mı oldu. otel fırsatları ülkenin bir çok şehrinde bulunan tatil tesislerinin uygun ve avantajlı kampanyalarını zamanında tatilci kitleye ulaştırarak haberlerinin olmasını sağladı. Sonrasında uygun fiyatlar ve çok güzel tesislerde sunulan hizmeti gören tatilciler dayanamadılar. 

Otel fırsatları 

Aslında seyahat acentasına başka bir otel için gitmiştik. Mng Tur Yetkilisi Keriman Hanım sağ olsun. Eşimin ve oğlumun kafasındaki tereddütleri dağıttı. Denizde yosun konusuna kafaları takılmış ve başka bir tesise gitme niyetindeydik. İyi ki Keriman Hanımı dinlemişiz. indirimleri Tavsiye ediyoruz, burayı gidip bir görün eskimiş, yok anahtar taşıyormuşuz. Otel fırsatları Lütfen yapmayınız, diğer otellerde de indirimleri kart taşıyorsunuz, tertemiz odalarda kalıyorsunuz ve önünüz ay, indirimleri güneş ve deniz. Otel fırsatları Ay odanıza doğup batıyor, güneşte onun peşi sıra. Deniz de her ikisine arkadaşlık etmekle meşgul. Birbirinden bağımsız 3 küçük koyu bulunan havası, denizi ve ikramı bol çok güzel bir tesis. Otel fırsatları Daha yolda size yarenlik etmeye başlıyorlar ve sizi otele salimen ulaştırıyorlar. Otel fırsatları Resepsiyonda Gül Hanıma ailem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
Wow Bodrum Resort Otel Fırsatları
otel fırsatları Girişten çıkış gününe kadar aynı ilgi ve alaka hep yanı başınızda. Eralp şef ve ekibine, Antep sofrasında İbrahim kardeşimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Eğer yolunuz Bodruma düşecekse bu Otel fırsatları Egenin incisi koyu ve tesisi mutlaka görün. Israrla tavsiye edilir. Sevgiyle hep mutlu kalın. otelin denizi çok güzel. özellikle iskeleleri 1 den fazla olduğu için kalabalık olmuyordu. yiyeceklerden memnun kaldım. 2 kilo alıp geri döndüm. gümbet eğlence açısından yeterli bir yer. bodruma fırsatları gitmeye indirimleri gerek yok.fakat gitmek isterseniz minibüs kapının indirimleri önünden geçiyor bodrum merkeze.taze meyve suyu olması diğer otellerden fırsatları  wow u ayıran bir özellik. 3 tane snack var bu sebeple kalabalık olmuyor. Otel fırsatları özellikleTürk yemekleri snack ini tavsiye otel indirimleri ederim. otelde az Türk kaldığı için size karşı özel ihtimam da gösteriyor personel. sonuç olarak sorunsuz ve huzurlu bir tatildi herkese tavsiye ederim. Wow Bodrum Resort oteli ile birlikte ilk kez bir wow otelinde kalıyorum ve gerçekten harika bir otelcilik anlayışı olduğunu söyleyebilirim. Fiyatı ilk basta indirimleri çok gibi görünse de bu fiyattan daha indirimleri  fazlasını sunduğunu söyleyebilirim.Otel fırsatları indirimleri Denize karşı konumu, temizlik ve indirimleri hizmet konularında gayet basarili. Otel fırsatları indirimleri En beğendiğim özelliği açık büfe dışında 4 tane daha farklı restoranı olması. Bundan sonrada diğer wow otellerine gitmeyi düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Wow Bodrum Resort Otel Fırsatları
Gümbet bence Muğla nın en güzel yeri aynı zaman da wow da çok güzel bir yere indirimleri yerleşmiş burada merkeze yakın etkinlik güzel yemekleri harika bir otel indirimleri gayet büyük sizi dışarıya çıkartmayacak eğlencelere ve animasyonlara sahip bir otel Yer ve konum olarak iyiydi. Yemekler de fena değildi ancak özellikle taze meyve suyunda çok kuyruk oluyordu. Otel fırsatları Diğer taraftan şirin olmakla birlikte eski odaların kesinlikle yenilenmesi gerekli. Animasyon ekibi başarılıydı ve netice olarak 3 aylık kızımızla çok güzel bir tatil geçirdik haziran sonunda otelde ailemle birlikte kaldık.indirimleri evet odaları biraz eski ve küvetler çok temiz değildi ama onun dışında her şey muhteşemdi.Otel fırsatları yemekler,personelin fırsatları güler yüzlü olması,animasyon,canlı müzik kesinlikle gidilebilir.bu arada tatlılarda çok iyiydi. yalnız otelde beni üzen bir şey oldu bir aileyle tanıştık Türkler fakat Almanya dan gelmişler bizim ödediğimizin neredeyse yarısını ödemişler bu durum hoşuma gitmedi.insanın kendi memleketinde kazıklanması hoş değil:( neyse yinede her şey çok güzeldi

Otel fırsatları Hemen faydalanıp uygun fiyatlarda bir fırsatları yaz tatili yapma fırsatını kaçırmak istemediler ve öylede oldu. Aldıkları kampanya için Otel fırsatları gittikleri tesislerde fırsatları yeniden hayrete kapıldılar neden acaba ? Çünkü gerçekten vardıkları tesisler fotoğraflarda olduklarından Otel fırsatları daha fazlaydı. Hizmet çok güzeldi imkanlar iyi ve personeli kaliteliydi. Hiç pişmanlık Otel fırsatları duymadılar fırsatları aksine çok mutlu oldular çünkü çok cazip fiyatlarda tatil yapabilme imkanını yakalamışlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder