8 Nisan 2013 Pazartesi

Otel indirimleri sayesinde çok ucuza tatil fırsatı ;)

Otel indirimleri hali hazırda tatil için çok fazla bütçe ayırmamış kişiler yada gruplar için biçilmiş kaftandır bir bakıma. İndirim fırsatları her yaştan her kesime kesinlikle hitap etmektedir. aynı otele sadece biraz daha erken rezervasyon yaptırıyorsunuz ve kalabalık bir grupla gittiğinizi düşünürseniz bir de çok avantajlı  neredeyse yol ücretlerinizi bu farkla temin etmiş olabileceksiniz.

İnternetten seçim bir kumar

Ama yaptığımız seçimden genel olarak memnun kaldım. otel indirimleri Kışın ortasında bodrum otellerinde üşürüm diye korkuyordum fakat güzel bir ısıtma sistemi var. otel indirimleri Odalar biraz eskimiş fakat ferah. Banyoların bakıma ihtiyacı var. Güler yüzlü personeli otelin eksikliklerini kapatıyor ama sahiplerine pamuk eller cebe demeden bitirmeyeceğim. otel indirimleri Çok elit kaliteli bir tesis.otel indirimleri ALİ Beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.otel indirimleri İlk defa Bodrum'a geldik.Personel odalar çok kaliteli..otel indirimleri otel indirimleri Bahçesi harika aynı şekilde yemekleri de öyle..otel indirimleri Tekrar gelmeyi düşünüyoruz..her şey için teşekkürler..otel indirimleri  Serkan Soydan Öncelikle, benim gibi daha önce hiçbir otel deneyiminiz yoksa, internet üzerinden otel seçmekte zorlanıyorsanız, güven sizin için çok önemliyse ve en önemlisi seçici bir insansanız Karia Princess ailesi ile tanışma vakti gelmiştir diye düşünüyorum. otel indirimleri otel indirimleri otel indirimleri Bunları bana düşündürten elbette ki otelin mükemmel bahçesi, şirin odaları, tertemiz havuzu, harika yemekleri ve güler yüzüyle sizi karşılayan, sizinle ilgilenen ekibi.. otel indirimleri Bizzat gittim, gördüm ve gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir dolu şey yaşadım. otel indirimleri Gelmeden önceki "acaba?" lar, yerini "iyi ki" lere bıraktığında ağzınızdan tek cümle çıkabilir, seneye görüşmek dileği ile..
Bodrum hotel karia princess otel indirimleri

Hotel Karia Princess'e Bodrum

10.Uluslararası Bale Festivali için geldim yaklaşık 40 gün boyunca grubumla beraber konakladım.dile kolay 40 gün aynı otelde kaldım artık otel çalışanları ile aile gibi olduk tabi bunun en büyük sebebi otel müdürü Ali bey'in bize karşı ilgisi ve tutumu,Resepsiyonda görevli Nermin Hanım'a,Zerrin Hanım'a ve Barış Beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim, isteklerimizi her zaman yerine getirdiler. Ayrıca Halkla İlişkiler Sorumlusu Meltem Hanım'a yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.otel indirimleri otel indirimleri Tüm çalışan arkadaşların samimiyeti ve güler yüzlülüğü...hepsi çok çalışkan hepsi çok sıcak kanlı hiçbir isteğiniz geri çevrilmiyor imkanların üstünde hizmet vermek için ellerinden gelenin çok çok fazlasını veriyorlar....bizim sanatçı grubumuz 6 ekip den oluşan ve toplamda 600 kişiyi aşkın çok kalabalık bir ekip anlayacağınız biraz zor bir gruptu ama buna rağmen otelde hiç bir sorun yaşamadık hiç bir şikayet olmadı otel çalışanlarının hepsine tekrar tekrar minnettarım.otel indirimleri Özellikle Restoran havuz başında şefin lezzetli ve bol çeşitli yemeklerini canlı müzik eşliğinde yemeğe doyum olmuyor....Otel konum olarak bence otel indirimleri Bodrumun en güzel yerinde her yer elinizin altında istediğiniz yere yürüyerek bile 10 dakikada ulaşabileceğiniz mesafede ve bu emin olun çok büyük bir avantaj. otelin iç dekorasyonuna gelirsek inanılmaz derece de güzel renkli bir bahçesi var ki görür görmez hayran kalınacak bir yer. otel indirimleri kısacası arkadaşlar eğer yolunuz bodruma düşerse kesin görülmesi bir yer. otel indirimleri öncelikle bu yorumu geç yazdığım için kusura bakmayın otelin güzelliklerini saymakla bitiremem sanırım .
Bodrum hotel karia princess otel indirimleri

Otel indirimleri sadece programınızı biraz daha önceden belirleyip planınızı yürürlüğe sokmanız gerekecektir. Tatilinizi daha erken alın alışverişinizi tatil gününüze yakın yapın. Eksiksiz bir eğlencenin ve güneşin tadını çıkarın. Hatta kendinizi yeni dostluklara bile hazırlayabilirsiniz. Bu konuda çok feodel değilseniz tabi ki :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder