30 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri tatilinizi ne kadar etkiler bir düşünün...

Her ne kadar yeni evli çiftlere uygun bir otel  indirimleri dahili olsa da gerçekten hakkını vermek gerekir, bu    kadar özveri  bu kadar itina gösterilmesinden memnun kalmayacak kişi yoktur, herhalde adamlar hakikaten işini yapıyorlar hemde çok iyi yapıyorlar bize teşekkür etmek düşer. 

Rixos Premium
           Otel indirimleri, personelleri ancak bu kadar özverili ve sizi mutlu etmek için çalışır. Ekim ayında yaptığımız balayı konaklama sın da yağan yağmurdan bile keyif alıyorsunuz , otel indirimleri bunun yanı sıra karda. Akşamları sergilenen eğlenceler ve dans programları o kadar kaliteli ki asla sıkılmak bilmiyorsunuz. Ben bu otelde kötü anısı olacak bir insanda ancak takıntı ararım, herkeste ufak tefek kusur olur. Kesinlikle ve kesinlik tavsiye ediyorum. Bu arada mangal restoranın şefi Vedat ustanın kebaplarını ve ak ya balığını mutlaka tavsiye ederim, otel indirimleri  alakası i
le kaliteden ödün de vermemek için de olsa. Emeği geçen herkese teşekkürler , otel indirimleri alakasına dahil olmak gerekirmiş.

           Otel indirimleri  ile giriş ve karşılama çok güzel. Balayı çiftlerine ilgi ve ikramları daha fazla.Odaların konfor ve temizliği de güzel. Konaklamada indirimleri balıktan yana olmasa da iyi sayılır otel yine de:), restaurantda menüdeki ücretsiz kısım vasat. Ücretli olanlarda çok pahalı otel indirimleri olmadan. güzel olan ise ücretli balık çeşitlerinin ertesi gün otel ana restaurantta bedava oluşu. Otel indirimleri varken İlk gidişimde kalamar yanık yağ kokuyordu. Garsonu uyardım indirimleri getirmeli. Başka müşteriden de şikayet geldiğini söyledi. Hatalarını kabul ettiler indirimleri. Tatlımızı yerken yenisi geldi.Biz de yan masadaki turistlere vermesini söyledik. Türk mutfak  daha keyifli.İkinci gidişimde mini barda şarap kaldırılmıştı. Üçüncü de otel indirimleri pek faydalı on dışında bile canınız sıkılmayacak kadar büyük ve geniş alanda kurulu. Havuz kenarındaki güneşlenirken bir görevli gelip gözlük camınızı siliyor. Spa hizmetleri aynı zamanda otel indirimleri olmadan pahalı ve orta kalitede.

          Belki tam anlamı ile yaşananların hepsi aktarılamaz yazılara ama yaşamak ile anlatmak arasında ki bütün farkı biliyor insanlar biz bu kadarını ifade edebildik gönül isterdi daha fazla aydınlatmak fakat , durum az ya da çok bunlardan ibaret sizin değerlendirmenize kalmış bir kısmı da , bizim tavsiyelerimiz üzere siz en azından dikkate alın derim , şimdiden iyi tatiller dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder