29 Nisan 2013 Pazartesi

Otel indirimleri sizlere bu kadar hizmetini sunuyorken durmamak lazım :P...

             İmkanlar doğrultusunda kesinlikle bakılmalı , bundan faydalanmalı arkadaşlar yeterince bilgilendiremeyiz belki fakat en azından bakılmalı bu yönden ön yargısız bakılmalı , daha doğrusu bakmak görmek lazım deriz , sonra ya kesin şu vardır şu yoktur dememeliyiz bunları bir kenara bırakıp tatilin tadını çıkartmalıyız. 

             Otel indirimleri ile baktığım kongre nedeniyle gelmiş olduğum oteli beğendim. Personel sıcak kanlı ve yardımsever. Salonları temiz ve kongre ortamı için elverişli. Spa olarak da başarılı buldum.Otelin manzarası da görülmeye değer güzellikte otel indirimleri . Ancak bence indirimleri yemeklerini daha iyi bir hale getirmeli. Sabah kahvaltıları dışında öğle ve akşam yemeğinde yiyecek çok fazla lezzetli indirimleri şey bulamayabiliyorsunuz. Otel indirimleri burada devreye girer ve indirimleri sayesinde tatlı büfesinde onca çeşit olmasına rağmen(hepsi kremalı) yenecek en fazla 1 güzel tatlı oluyor demeyin otel indirimleri. Umarım bu yorumum yardımcı olur ve otel indirimleri yönetimi de özellikle yemek konusunda daha özenli davranır. 

Onyria Claros
              Otel indirimleri imkanı da var iken gidilmeli tam bir çocuklu aile oteli. yemekler müthiş ve çeşitli. çocuklar için müthiş güzel su havuzları ve oyun alanları var. belki çocuk kulübü biraz daha geliştirilmeli ama çocuk kulübü çalışanlarına lafımız yok. Otel indirimleri spa bizim için müthiş güzel bir deneyimdi. bedeninizi şımartmak için hijyen ve profesyonelliği bir arada barındıran spa hizmeti den mutlaka yararlanılmalı. özellikle sıcaklığı ve profesyonelliği ile vadat bey , sizlere sonsuz teşekkürler. Otel indirimleri sayesinde gittiğim otel indirimleri en iyilerinden biri, yeri konumu çok harika havuzları plajı animasyonları çok güzel en çok hoşuma giden tam bir ekipler... Otel indirimleri ile gelen misafirlerin rahat etmesi için her şeyi yapıyorlar. Otel indirimleri restoranları aşçıları tam profesyonel indirimleri güzel otel indirimleri hizmeti harika bir yeri mükemmel yapan personeldir bence harika bir tatil yapmak isteyenler gitmeli.
her gün değişik yemekler ızgaralar tatlılar mükemmel aşçılardan oğuz şahin, ve bunların sağladığı indirimleri ibrahim ve dursun ustanın ellerine emeklerine sağlık otel'de girdiğiniz andan itibaren rahatınız için her şeyi hazır buluyorsunuz ve güler yüzlü ilgili bir ekiple karşılaşıyorsunuz restaurant personelinden oğuz bey ede teşekkürler bence herkes denemeli bu

Otel indirimleri anlatılacak ise ,sonuç itibarı ile anlatmak gerekirse tabi ki de doğası ile personeli ile ferahlığı ile , bir de yemek leri ile tam anlamı ile çok iyi bir otel olduğunu söylemek daha doğru olur anlayacağınız ön yargısız başlayın arkadaşlar tatilinize ki zaten bu otel sizi bu ön yargılardan kurtaracaktır tam anlamı ile , tavsiyelerimiz de ilk sıralarda da diyebiliriz, şimdi den iyi tatiller dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder