18 Nisan 2013 Perşembe

Otel indirimleri Gran zaman'dan bahsediyor...


Otel indirimleri öyle cazip fırsatlar sunar ki. Kış ortasında bile size bavul hazırlatıp yollara dökebilir. Eğer uzun bir süredir beklediyseniz yada işlerinizin yoğunluğundan maddi yetersizliklerden kaynaklanan sorunlar yüzünden hep tatil erteliyorsanız. Artık bir durun ve frene basın. Çünkü Mazide kaldı çok yüksek fiyatlarla tatil yapmak. Otel indirimleri Ayrıca artık Ailenizle yada toplu arkadaş grubunuzla tatil yaptığınızda bir araba parası ödemek zorunda değilsiniz. Otel indirim fırsatları bol indirimli günler yaşatır sizlere.


Eğer valizinizi kendiniz taşımak istemiyorsanız. hoş geldiniz ile karşılanmak istiyorsanız sakın bu otele gitmeyiniz. Otel indirimleri Temizlik iyi yemeklerin kalitesi ve çeşitliliği genel olarak mevsime göre iyiydi. fakat dediğim gibi turizm kelimesinin kendileri için herhangi bir anlam taşımadı Otel indirimleri resepsiyon görevlileri tarafından karşılanmak sinir bozucu. 5 yıldızlı bir otele gidiyorsun ve Otel indirimleri girişte arabanı park ettikten sonra seni kimse karşılamıyor.Otel indirimleri  içeri girip giriş yapacaksınız hoş geldin diyen yok bavullar Otel indirimleri konusunda yardım istemen durumunda sana birisi yardım ediyor. Otel indirimleri sormasan arabadan odaya sen taşımak zorundasın (nitekim çıkarken öyle oldu).

Gran Zaman Otel indirimleri
Otel indirimleri bomboş ama ve büyük ama sana kara tarafından oda veriyorlar neden diye sorduğunda algın cevabı anlamak için bir kriptoloji uzmanına başvurman gerekiyor. özetle tekrar Otel indirimleri Alanya ya  indirimleri gidersem bu yakınından bile geçmem. Bu kadar yüksek puanı nasıl almış şaşırmamak elde değil. Otel indirimleri Harika bir ongun geçirdim. diğer yazanlar gibi düşünmüyorum aksine personel çok içten samimi ve profesyonelce yaklaştı. tekrar gitmeyi isteyeceğim  biri Hollandalı grupla çok eğlendik rezervasyonu ben üstlendim için hiç kimseye mahcup olmadım herkes çok memnun ayrıldı tavsiye edebilirim. Arkadaşlarım unutmasınlar  satın almıyorsunuz her istediğinizi yerine getirmek zorunda değiller. çok özel bir tepeye yapılmış özel bir  çok geniş orman içinde nereye baksanız nereden baksanız muhteşem bir Otel indirimleri Akdeniz manzarası. kalite kokan bir mekan. tek amaç müşteri memnuniyeti. erken giriyorsunuz lütfen buyurun kahvaltı edin ilk boşalan odayı temizleyip hemen rahat ettiriyorlar. çıkacağınız gün akşam yemeği yemeniz için neredeyse ısrar ediyorlar. tam bir konuk hissediyorsunuz kendinizi. Hem dinleniyorsun hemde eğleniyorsun, hem sakin yeri var hem kalabalık yeri var, tesis alanı büyük ve doğanın içinde, muz Otel indirimleri bahçeleri arasında Alanya'nın en güzel .
Gran Zaman Otel indirimleri
Otel indirimleri Gündüz ve Gece aktiviteleri gayet başarılı Animasyon ekibi ile sizi yormadan canınız da sıkılmadan eğlenceli vakit geçirmiştik, mutlu olmuştuk, tüm  ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederim... bu yaz gittim ve hem fiyat hemde hizmet olarak tabi ki  güzelliğinden de çok etkilendim. inanılmaz güzel ve hoş bir  tatil köyü gibi. Alanya ya da ne uzak ne yakın arabanız varsa çok rahat şekilde Alanya ya giderek eğlenebilirsiniz. tabi de de bir çok eğlence mevcut. yöneticileri tebrik çalışanlarına da teşekkür ederim. çok güzel bir . her keze tavsiyemdir. Otel indirimleri Konumun dan dolayı merak ederdim alışmışız ya denize sıfır falan filan dağ başında kim kalıyor acaba derdim ... Otel indirimleri Ama öyle değil 3 yıl önceydi Bayram sert ve soğuk...deniz ve havuz fikrimizde yok tabii...merak işte tepeden manzarası seyri değer diye tercih ettik ....fakat hiç de aşağıdan göründüğü gibi değil tabi.... Otel indirimleri Burası otel değil tatil köyü az bile ....
Gran Zaman Otel indirimleri
Otel indirimleri Tek bir eleştiri onuda yetkililer görsün diye tamamı ile yapıcılık babına yazıyorum... Lobi katında dubleks odaların yatakları değişmeli ve yine odalarda sunulan havlular temizlik iyi ama eskiler yenilenmeli...  indirimleri Neticesinde turizm cenneti ülkemizde o kadar alternatif varken 3 kez tercih ettim burayı ... Otel indirimleri Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.canlı müzik,deniz mavi bayrak sözünü etmiyorum mesafesi desen çok keyifli bir yolculuk,yemekler dört dörtlük , güler yüzde var ,çocuk kulübü , ve daha o kadar sebep var ki burayı tercih etmek için ... ..07-ağustos-2012 tarihleri arasında kız kardeşim ve kızlarımla birlikte ailece kaldık.Açık büfesi,temizliği,personelin güler yüz ve cana yakınlığı,bar hizmetlerindeki çabuklukları,gündüz ve gece animasyonları, animasyon ekibinin profosyonelliği odalarının temizliği..indirimleri kısaca her yönden mükemmel bir çok güzel bir tatil yaşattılar teşekkürler.TAVSİYE EDERİM.
Gran Zaman Otel indirimleri

Otel indirimleri Takip etmek dize çok daha fazla hatta ve hatta normalinden çok altın tatil yapma imkanı yakala size. yetmezmiş gibi alacağınız iyi bir hizmet, saygı ve hizmet çerçevesi içerisinde güzel tatiller yapınız.Otel indirimleri  Tatil yapmayı her kez ister, ucuza tatil yapmayı da, hemde bunları çok güzel bir tesiste yapmak çok daha cazip ve can alıcı olabilir. Ama nasıl olacak bu hepsi bir arada olacak ve normal tatillerden çok daha ucuza mal olacak. Kolayı şudur ki  indirim fırsatlarını takip edip tüm bu isteklerinize cevap alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder