22 Nisan 2013 Pazartesi

Otel fırsatları sayesinde evleniyorum :)



Otel fırsatları ile aldığım tatil paketinden çok memnun oldum. Çünkü normal fiyatlarının çok altın aldığım tatil paketi beni ve arkadaşlarımı çok memnun etti. Otel fırsatlarını şimdiye kadar nasıl akıl edememişim diye kendime hayretler ediyorum şu sıralar. Otel fırsatları Arkadaşlarımızla aldığımız tatil paketi sonucu gittiğimiz tesis resimlerdekinden çok daha güzel ve çok etkileyici hele akşamları otelin balkonundan yakamozun izlemek baha biçilemez bir serüven yada deneyim gibi bir şey.
Antalya arcadia otel fırsatları
2 kere kaldık ikisi de güzeldi, hadi değişiklik olsun deyip daha pahalı bir otel denediğimizde indirimleri pişman olduk. Animasyon ekibi özellikle harika, diğeri kötü olunca değerini anladım.  fırsatları indirimleriYemekler güzel, temizliği iyi. Otel fırsatları azcık büyüyünce indirimleri kızımızla da gitmek istiyoruz. Çocuk kulübü de çok başarılı. sabahtan fareli köyün kavalcısı gibi çocukları toplayıp götürüyorlar, pizza yapalım, indirimleriboyayalım  derken akşama kadar güzelce yorup  fırsatları dinlenen ailelere. fırsatları Teslim ediyorlar:) Otel fırsatları Yalnız deniz yapısından dolayı bulanık, biraz da dalgalı o da aklınızda bulunsun.  fırsatları Havuzları büyük ve yeterli, hiç kalabalık sıkıntısı çekmedik,  fırsatları iki de su kaydırağı var indirimleri Bu tesiste 3. kere konaklamamız.iki çocuğumuz ile birlikte indirimleri yine eksiksiz bir şekilde ağırlanarak muhteşem bir zaman geçirdik.Otel fırsatları Her şeyden indirimleri önce tatilde herkesin çok önem verdiği servis kusursuz, her şey dakik ve süper bir mutfak.karşılamadan uğurlamaya indirimleri kadar harika bir sunum.indirimleri Tesis yapı itibari ile çocuklu aileler için ideal,doğanın içinde indirimleri bol bol geniş ve yeşil alanlar,çimenlerin üzerinde yuvarlanmak serbest. alakart restoranlardaki sunum ve indirimleri yemekler damak çatlatır.sahilde yaptığımız kum kale umarım hala oradadır.odalar şık ve tertemiz, genel olarak ak-pak tabiri caizse,ön büro,halkla ilişkiler gayet alakalı ve yardım sever. etkinliklere fazla dahil olamadık çocuklarımız sebebi ile ama mini club te görevli arkadaşlar çocuklarımıza güzel vakit geçirmeleri için gerekli her şeyi sağladılar.yani uzun lafın kısası dostlar; tesis çok güzel, her şey yerli yerinde,hizmet başta servis ve mutfak olmak üzere harika.tatil için öncelikli bir yer olarak aklınıza  fırsatları koyabilirsiniz gönül rahatlığıyla. bu arada başta yiyecek içecek müdürü ahmet bey olmak üzere tüm servis personeline ( özellikle çiğdem han. ve özkan bey ), mini club ten tanja hanıma çok teşekkür ediyoruz.Otel fırsatları seneye görüşmek üzere. daha önceki yıllarda olduğu gibi devre arası kampı için takım halinde bulunduk çim saha organizasyonu yönünde  fırsatları sıkıntı yaşasak da restoran Otel fırsatları  personellerinin yapmış olduğu hizmetler dört dörtlüktü.Otel fırsatları özelikle Naim ERENKUŞ atom karınca gibi her şeye yetişiyordu.
Antalya arcadia otel fırsatları
Temizlikçi bayanlar desen yine öyle her gün oda düzenli mükemmel yaptılar. Otel fırsatları 5 yıldır gittiğimiz  kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. l indirimleri Çalışanların samimi davranışları yiyecek içecek şefi ahmet abinin her sorunumuzla ilgilenmesi ve bir dediğimizi iki etmemesi bizi ayrıca mutlu etmekteydi.fırsatları biz kulübümüz kamp için başka  adı verdiğinde arcadia  olması için elimizden geleni yapıyoruz umarım daha uzun yıllar arcadia otelde kamp yaparız iyi yönetilen çalışanlarının  indirimleri yeterli bilgi ve beceriye sahip olduğu müşteri odaklı çalışan güzel bir . Otel fırsatları Mükemmel bir tesis, geniş ferah ve temiz odaları sizi evinizi aratmıyor.  indirimleri Yemekleri bol çeşitli ve lezzetli.  fırsatları n her tarafı temiz ve bakımlı. Özellikle yönetimine tatilimizi güzel geçirmemizi sağlayan tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum işletmesi çok iyiydi, hizmetten memnun kaldık. Otel fırsatları yemekler lezzetli, çeşitliydi kahvaltıda ikindi de bile waffle vardı.havuzu, aquası, denizi güzeldi. çocuk merkezli bir   Otel fırsatları çocuklar için mustakil bahçesi olan ayrı bir kreş yapılmış, çocuklar için çocuk restoranı havuzda mini bar bile var.  fırsatları bebekler için yemek alanında robot, blendir, yoğurt, mama, süt, mikrodalga gibi şeyler bulunan bir köşe de mevcut. Otel fırsatları ayrıca 2 haftada bir perşembe günleri futbol sahasında gala gecesi yapıyorlar, Otel fırsatları düğün gibi süslüyorlar ve şık giyinmemiz için not bile bırakıyorlar.  fırsatları muhteşem sahne şovları yapıyorlar. Otel fırsatları bize Mıchael Jackson "this is it" şov rast geldi. mükemmeldi.

 Otelin denize sıfır olmasının büyük bir artısı bu indirimleri söylediğim şey aslında. indirimleri Bu sizin elinizde seçeceğiniz tesis sizin elinizde. Almadan önce istediğiniz ve indirimleri hoşunuza gidecek yerler üzerinde yoğunlaşırsanız indirimleri beklentinizi 3 aşağı 5 yukarı bulabilirsiniz. indirimleri Çünkü çok fazla fazla otel var haliyle bu demek oluyor ki her isteğe ve tercihe göre otel bulmak çok da zor değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder