6 Nisan 2013 Cumartesi

Otel indirimleri sefa sürmek isterseniz bunu sağlar :)

Otel indirimleri sayesinde artık en güzel tercihleri en güzel en hesaplı tutarlarda sahip olabiliyorsunuz. Nasıl? güzel değil mi. Sadece göz atmanız biraz titizlikle araştırıp tabir i caiz ise alıcı gözü ile bakmanız yeterli. Sonrasından aradığınız kriterlere uyup uymadığını kontrol etmeniz ve daha sonrasında ise tercihinizi yapıp o güzel tesis yada mekanda tatilinizi gerçekleştirmek kalıyor size.

doria otel indirimleri
Muhteşem manzaralı,tertemiz odası ve güler yüzlü çalışanlarıyla harika bir tatil deneyimdi bizim için. Otel indirimleri Havuz başında yemek keyfi ise ayrı güzeldi. Bunun yanında lobisinde içilen sıcacık kahve eşliğinde yapılan sohbetlerin tadı...Otel indirimleri Nezih ve sakin bir tatil istiyorsanız mutlaka DORİA diyorum. geçen hafta sonu çok güzel vakit geçirmeme vesile olmuştur sahil şehirlerindeki tatilin sadece denize girmekten ibaret olmadığını odamda elimde kahvemle müthiş Bitez koyunu izlerken anladım bize böyle bir güzellik sunduğunuz ve güler yüzünüz için teşekkürler...2 hafta önce önce Bodrum ziyaretimde konakladığım otel. Otel indirimleri Oda konforu ve temizliği, manzarası, hizmet kalitesi muhteşem. Otel indirimleri Personel işini özenle yapıyor. İnternetten tesadüfen bulmama rağmen otelden son derece memnun kaldım, tavsiye ederim.Otel indirimleri Bayram tatilinde tercih ettiğim Doria Hotel Bodrum, bayram süresince muhteşem zaman geçirmemi sağladı. Odaların temizliği, Personelin güler yüzlülüğü,muhteşem manzarası ve en önemlisi enfes yemekleri görülmeye değer.Otelimizi konaklama için tercih ettiğiniz ve nazik görüşlerinizi yazmaya zaman ayırdığınız için biz teşekkür ederiz. Otel indirimleri Umarız bundan sonraki Bodrum ziyaretinizin tamamına ev sahipliği yapma sansına sahip oluruz :) Tüm Doria ekibi adına Saygılarımızla, Senda Yavuzel Keyifli bir tatil geçirmiş olmanız bizleri çok mutlu etti. Değerli vaktinizi ayırıp görüşlerinizi  paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Otel indirimleri  Ben ve tüm Doria ekibi ilerleyen dönemlerdeki Bodrum ziyaretlerinizde sizlere yeniden ev sahipliği yapmayı bekliyor olacağız :) Bodrum'un en güzel otellerinden biri. Son derece itina ile yönetiliyor. Otel indirimleri Odalar, havuz, bahçe, restoran, her yer tertemiz. Otel  Çalışanlar son derece güler yüzlüler. Otel indirimleri  çok lezzetli yemekler, servis ise gayet kaliteli. Otel indirimleri Kız arkadaşımla tatilimizi keyifle geçirdiğimiz ve tekrar gelmeyi planladığımız güzel otellerden bir tanesi. OtelHerkese tavsiye ederiz..Otel indirimleri Bodrum'a gidince El Vino'da kalmazsam Bodrum'da kalmış saymam kendimi. 2004 senesinde tamamen tesadüfen seçerek kaldığım bu otelin bana hissettirdiği ait olma duygusunu hiç bir otelde hissetmedim. Otel indirimleri O zamanlar tek başına tatil yapan bir bayan olarak oldukça rahat ettim. Resimleri zaten size çok şey anlatıyordur. Otel Personel çok düzgün, müzik kıvamında. Kahvaltıda minnacık çıtır çıtır biberleri, yumurtanızı tam istediğiniz gibi pişirmeleri... Otel  Sanki ellerinde sihirli bir değnek var. Eğer Bodrum'a giderseniz El Vino'da kalmayacak olsanız bile mutlaka restoran da bir akşam yemeği tadın. Otel indirimleri Bamya turşusu, levrekli ve cevizli makarnası aklımda kalan tatlar. Manzarasından bahsetmeme gerek bile yok.Bir kaç senedir yolumu düşüremedim ancak özledim. Bir de evcil hayvan kabul etseler daha mutlu olacağım.
elvino otel indirimleri


Otel indirimleri bütün yorgunluğunuzu atmak ailece yada sevdiğiniz insanlardan oluşan grubunuz ile tadını çıkarma vakti gelmiştir. Otel indirimleri Artık tatil alışverişiniz içinde çarşı pazar sizi bekler. güzel güzel çiçekli böcekli mayolar havlular bilmem kaç etkili kremler gözlükler haydin alışverişe :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder