16 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri bulur anlatır size imkan verir :)

Otel indirimleri hem ailelere hem de gençlere yönelik çok güzel bir tatil yeri.Herkese tavsiye ederim yeni açılmış olan bu otel bu kalitesiyle adından çok söz ettireceğine eminim.Plaj olarak diğer  göre en uygun plajı olması ve sadece kumdan olması da büyük avantajdır.
Puding Marina residance Otel indirimleri

Otel indirimleri Animasyon ekibi az kişi olmasına rağmen çok renkliydi.Özellikle Ercan Beye bizi altı günde elinden geldiğince  indirimleri eğlendirdiği için çok teşekkürler. tek olumsuz yönü yemek indirimleri saatlerinde asansör sırası.yoksa yemeklerde Otel indirimleri falan sıra yok.gelecek yıl aynı fiyat kalite standartlarında kalırsa herkese öneririm.  indirimleri Bu  gittiğine Otel indirimleri  hiç kim pişman olmaz arkadaşlar . size tavsiye ediyorum Antalya tarafına gidecekseniz bu  giden. hatta bırakın çeşmeyi Otel indirimleri bodrumu bu  gidin her şey 1.sınıf A kalite kötü hiç bir şey  yok tek sıkıntı eğlenmekten uykuya vakit ayırmıyorsun çok fazla aktivite var. tabi katılmayıp uyuyabilirsin de.
Puding Marina residance Otel indirimleri
biz 3 arkadaş  5 gece geçirdik ve çok güzeldi çok eğlendik.yemeklerden başlayacak olursam çok lezzetliydi.istediğiniz yemeği rahatça Otel indirimleri yiyebileceğiniz den hiç şüpheniz olmasın.  indirimleri zaten temizliği mükemmel tüm temizlik kurallarına harfiyen dikkat ediliyor.odalar gayet konforlu hiç aklınızda şüphe kalmasın.ayrıca iç ve dış mimarisi mükemmel. Otel indirimleri havuzu çok güzel oldukça geniş ve uzun.ayrıca başındaki kaydıraklarda ayrı bir heyecan tabi ki. hele bide  uykusuz kalmasına,yorulmasına  rağmen sürekli sizi eğlendirmeye çalışan ve eğlendiren güldüren güler yüzlü neşeli animasyon ekibiyle karşılaşacaksınız.şahane.içkilere gelince çeşit çeşit kokteyller süslü kamışları ile sizi bekliyor.çatı katında elinizde bir duble rakı ile kafa dinleyebileceğiniz çok güzel  Otel indirimleri bir manzarası da var.%100 e yakının yabancı olduğu bu otelde müşterilerin arasındaki ilişkide müşteri-çalışan arasındaki ilişkide çok sıcak ve cana yakın.ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Puding Marina residance Otel indirimleri

 karşılaştığım hiçbir sorun ve aklımda kalan hiçbir kötü anım yok.ayrıca buradan Resul ve Ertuğ beylere  de selam Puding Marina Residence gönderiyorum.kaliteniz gerçekten takdire şayan. l ultra her şey dahil olup fiyatların hizmete göre fazlasıyla ucuz olduğu bir . Otel indirimleri Temizlik , yemek hizmeti, alkol çeşitleri ve kalitesi her güne özel sürpriz kokteyller ve animasyon ekibiyle muazzam bir tatil geçirdik.



Puding Marina residance Otel indirimleri

Otel indirimleri 24 ağustos tarihlerinde balayı için seçtik.yeni açılmasıyla ilgili endişelerimiz vardı ama  ulaşır ulaşmaz kayboldu.Erken saatte varmamıza rağmen bileklikleri taktılar ve yemeğe indik odamız hazırlanırken.Otelin yeme içme sınırsız seçenek yakın.İkramlar 24 saate yakın hiç durmuyor.odalar modern ve konforlu.Temizliği gerçekten güzel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder